Saturday Night Party 9/9

Velkommen til Skur 13 Tjuvholmen:
Saturday Night Streetparty

Nyt "streetlife" med gatemusikanter, barer, caféliv, dans og møt alle du kjenner og alle du vil bli kjent med! Velg mellom spennende retter fra grill og foodtrucks, coctails, vin og øl fra lokalt mikrobryggeri.


På lørdagens street party i Skur 13 på Tjuvholmen blir det mat fra kule foodtrucker med variert meny, spesiallaget øl fra Oslo Brewing Company og spesialpølser og gode burgere fra Pølseveven.

Hallen er delt inn i fire soner: Frankrike, Italia, New York og Oslo. I hver sone serveres det drikkevarer som er typisk for hvert sted: Gode italienske og franske viner, enkle drinker, øl og så videre. Det vil også dukke opp gatemusikanter som mingler med gjestene.
 
Bandet som spiller til dans er satt sammen av Totto Hansen, en av Norges beste trommiser som bl.a. spilte i Funhouse sammen med Marius Müller. Han har plukket ut bandbesetningen blant de beste – og kveldens vokalister er Ulrikke Brandstorp fra The Voice og MGP, og Kim Rune Hagen fra Idol!
 
Arrangør for Saturday night street party er AV-art as, et eventbyrå med lang erfaring i produksjon av eventer og arrangementer for norske og utenlandske bedrifter og organisasjoner.
 
HUSK: Dette er et urban street party, det er kveld og det er ingen glitrende værmelding, så la de florlette kjolene bli hjemme og ta den tøffe skinnjakka eller hettegenseren. VELKOMMEN TIL GATEFEST!


NB: Det er kun kortbetaling i barene, foodtruckene tar også VIPPS.
 

Sted: Skur 13, Tjuvholmen
Adresse: Filipstadkaia, 0252 Oslo
Tidspunkt:  19.00-01.30

Når showrommene stenger kl. 18.00, kjører bussene til skur 13.

Billettpris kr 375 ink. mva.  (mat og drikke ikke inkludert)

Det er et begrenset antall billetter. Aldersgrense 20 år.