Interiør-arkitektenes hilsen til utstillere 2021

Ole torp

– Vi interiørarkitekter gleder oss til Designers' Saturday, fastslår interiørarkitekt og DS-styremedlem Ole R. Torp, som tok ansvar for høstens faktasjekk.

I høst sendte styret ut en spørreundersøkelse til interiørarkitekter for å sjekke stemningen for et Designers' Saturday 2021. Svaret var et bunnsolid «JA» - vi ønsker et DS! I tillegg til dette ville vi også å se nærmere på bakgrunnen for ønsket om deltagelse.

Er det den faglige møteplassen, det sosiale eller er det rett og slett gratis mat og drikke? Ikke overraskende tronet det sosiale aspektet høyt opp på grafene. Designers' Saturday er tross alt en møteplass der vi treffer kjente og kjære, omringet av det vi elsker – design.

Og selv om den sosiale møteplassen er en veldig viktig årsak til hvorfor vi ønsker å delta på Designers' Saturday var det en annen årsak som tronet helt øverst. Det er nemlig «den faglige møteplassen og oppdatering på produktnyheter, materialer og leverandører» som er hovedårsaken til at vi elsker å delta på Designers' Saturday.

Etter et annerledes år er vi sultne på en designfestival sammen med gode kollegaer, venner og ikke minst alle våre favorittprodusenter og leverandører!

«Designers' Saturday er en møteplass der vi treffer kjente og kjære, omringet av det vi elsker – design.»

Ole Torp