Polestar Design Contest 2021

Skjermbilde 2021 06 17 kl 16 03 35

For andre år på rad lanserer den svenske produsenten av elektriske biler, Polestar, designkonkurranse for studenter og profesjonelle designere. I år samarbeider selskapet lokalt med Designers’ Saturday.

Polestars konkurranse søker kreative designidéer knyttet til elektrisk mobilitet som skal vise nye måter å tenke på, som et svar på den pågående klimakrisen. Tema for årets designkonkurranse er «progress» og bidragene behøver absolutt ikke å være en bil. Vinnerne vil få en unik mulighet til å jobbe med Polestars eget designteam og fremme arbeidet sitt ved å ta del i Polestars Design Exhibition; en utstillingsturné på globale Polestar Space.

«Change» og design i endring er tema for årets Designers’ Saturday, og går hånd i hånd med Polestar’s arbeid for fremdrift gjennom design. Vinnerne av Polestars konkurranse i 2020 vil stilles ut søndag den 12. september på Nasjonalmuseet under Designers´ Saturday, sammen med semi-finalistene til årets Polestar Design Contest.

I første runde av konkurransen tar Polestar imot håndtegnede eller digitale skisser. Les mer om konkurransen, brief og instruksjoner om hvordan delta her 2021 Polestar Design Contest. Deadline er 30 juni 2021.