COCO-MAT

Triton specter Dexamenses
Lagvis cactus eucalyptus
Triton bedsystem gray on beach
13539 1
Proteas mattress Kinsterna photoshoot
Coco Mat bed with Epicurus mattress styled
Proteas madrass stående
Sleep on Nature Coco Mat small
4 layer dressed Jumelle
Phytagoras shelves background small
Pythagoras Coco Mat beach

Coco-Mat er en anerkjent bærekraftig produsent av senger og møbler laget av naturmaterialer - for hjem og hoteller.

Da vi stiftet Coco-Mat I 1989, hadde vi en felles drøm; å kunne tilby en helt spesiell søvn-opplevelse til alle som sover i våre senger. Vi henter vår inspirasjon fra naturen og lager senger, tilbehør og møbler for hjem og hoteller. Kun ved bruk av naturlige materialer.

Coco-Mat er en internasjonal merkevare representert i 20 land, i mer enn 100 butikker. Du finner oss på over 400 luksus hoteller rundt om i verden, blant annet Athens Sofitel, Landmark Hotel in London, Hidden Hotel in Paris, Ritz-Carlton Barcelona, Hotel De L’Europe Amsterdam og mange flere.

Vi har dedikert oss til å produsere verdens beste senger, så bærekraftig som overholde mulig. En Coco-Mat madrass består av opp til 13 lag med naturlige materialer som sammen gir optimal støtte til kroppen. Alt uten bruk av metaller og kjemikalier. Våre produkter er laget av fornybare, naturlige materialer som; kokosnøtt fibre, naturgummi, ull, bomull, kaktus fibre, tang, hestehår, silke, lin, tre og dun.

Våre senger er alle laget for hånd på vår egen fabrikk i Xanthi, nord i Hellas. Vi er forpliktet til å redusere miljøskadelige utslipp og å levere naturlige, helsebringende produkter. Vi forbyr bruken av kjemikalier i eller på våre produkter, og benytter kun økologiske, ufarlige fargestoffer i de tilfellene produktet krever det. Coco-Mat strekker seg langt for å redusere avfall og rest-materialer til et minimum. Ved å investere i nye produksjonsmetoder har vi oppnådd en resirkulerings grad på 96% og et tilnærmet 0% karbonutslipp. Rester fra produksjonen blir benyttet til å lage andre produkter. Et eksempel på dette er naturgummi fra madrasser, som blir benyttet som innmat i soveputer, sofaputer og sengegavler.

Coco-Mat Norse AS er en franchise av Coco-Mat og representerer merkevaren i Norge