Kunsthøgskolen i Oslo

0 3
12

Stoppested

Showroom

Nasjonalmuseet

Brynjulf Bulls plass 2

4 spill. 7 dager

Studentene i 2. og 3. år Interiørarkitektur- og møbeldesign ved Kunsthøgskolen fikk i oppgave å lage en utstilling til Nasjonalmuseet på syv dager.

Spill og samarbeid.

Hver gruppe med studenter skal lage et spill. Spillet skal ikke være en mot en eller lag mot lag, men et spill hvor mennesker er nødt til å samarbeide for å oppnå et felles mål.

Det å jobbe i grupper er essensielt for oss mennesker, men det er ikke noe vi gjør intuitivt. Det må læres. I denne oppgaven har studentene måttet arbeide i grupper slik at verdien av samarbeid gjennom design kan formidles til publikum.

Materialer: Veggpanelene i rommet du står i nå er av MDF med beiset og lakkert eik-finer. Når Nasjonalmuseet stod ferdig, var det en god del veggpaneler til overs. Vi kom i kontakt med Resiql som hadde noen av disse veggpanelene. Materialbevisstheten for Nasjonalmuseet er meget bevisst og for oss har det vært spennende å jobbe med de samme materialene.

Designers Saturday er en fest, en fest hvor vi sammen skal ha det hyggelig, skape minner og bli kjent med hverandre. Studentene på KHIO ønsker å gi dere en opplevelse igjennom spillene de har laget.