Mixto AS

Int thermomix TM6 in use 6539466 medium
Int thermomix TM6 in use 4787 medium 1
Int thermomix product in use back to new normal 2998 medium 1
Int thermomix TM6 in use 0941 medium
2
1
50 år TM
Int thermomix TM6 in use 6539475 small
Int thermomix product lifestyle back to new normal 5406 medium 2
Int thermomix TM6 in use 6539456 medium
Int vorwerk thermomix TM6 product in use 036 medium 1
Int thermomix TM6 in use 622 small
Int thermomix TM6 in use 0287 medium 1

Mixto er et resultat av et brennende engasjement for ekte og ren mat! Vår visjon er å bidra til at flere nordmenn lager mat fra bunnen, enklere og raskere.

Mixto AS - Offisiell distributør Thermomix®.

Mixto er et resultat av et brennende engasjement for ekte og ren mat! Vår visjon er å bidra til at flere nordmenn lager mat fra bunnen, enklere og raskere. Vi er en liten familie-eid bedrift etablert 10. Februar 2018.

Thermomix® produseres av Vorwerk som har hovedkontor og fabrikk i Wuppertal i Tyskland. Vorwerk kjent for å utvikle innovative produkter av høy kvalitet og brukervennlighet for hjemmemarkedet. Vorwerk har eksistert siden 1883 og har bygd opp sin virksomhet i tett kontakt med kunder. Demonstrasjon av produktenes spesielle egenskaper er en viktig del av salgsprosessen. Thermomix® er den ultimate kjøkkenmaskinen med stor internasjonal suksess.

Hva er Thermomix?

Thermomix, også kjent som “verdens smarteste kjøkkenmaskin”, er en alt i en kjøkkenmaskin av høyeste kvalitet. Med over 25 innebygde funksjoner gjør denne multifunksjonelle matlagingsmaskinen alle de tunge jobbene for deg slik at du kan bruke tid på andre ting. Med innebygget WIFI-tilkobling vil du ha muligheten til å utforske over 70.000 oppskrifter med oppskriftsplattformen Cookidoo.International. Thermomix er den perfekte matlagingsmaskinen for den som ønsker å være både effektiv og kreativ på kjøkkenet.

Historien til Thermomix startet med en enkel mikser i Frankrike i 1961. 10 år senere revolusjonerte tyske Vorwerk matlagingsverden med den aller første Thermomix®-modellen, en kjøkkenmaskin med integrert oppvarmingsfunksjon. Og slik var en suksesshistorie i gang. Siden da har denne ikoniske alt-i-en-kjøkkenmaskinen skapt magiske øyeblikk i millioner av hjem og i mer enn 50 land.

Thermomix er først og fremst utviklet til å forbedre matlagingshverdagen til alle som ønsker å utvide mulighetene av hva man kan få til på kjøkkenet. Maskinens er så allsidig og enkel å bruke at den mest sannsynlig vil komme hele familien til nytte, uansett hvor mye eller lite matlagingskunnskap man skulle ha.

Thermomix er også populær blant de aller beste innen gastronomi. Som et resultat av maskinens ekstremt høye kvalitet og upåklagelige presisjon, er Thermomix i dag en av de mest brukte kjøkkenapparatene på de beste restaurantene i verden.