Next125

Next125 NX870 2
Next125 NX950 1
Next125 NX912 1
Next125 NX510 9
Next125 NX510 41
Next125 NX960 1

Kjøkken du ikke finner overalt!

Det er vårt løfte til deg som er opptatt av design, trender og spennende løsninger. Men som en sulten innovatør, bør du svinge innom oss i Fresh Interiør, Drammensveien 127 på Skøyen – trolig Oslos fresheste kjøkkenforretning! Nye materialer, nye farger, nye funksjoner, nye teknologiske løsninger. Også eget konsept for vaskerommet. Gjennomtenkt ned til den miste detalj som bare en tysk leverandør kan prestere!

Next125 kjøkken finner du presentert sammen med baderomsmøbler, garderober og vasker som også er rå og eksklusive. Store utstillinger!

Profesjonelle interiørarkitekter og -designere. Egne montører som også er møbelsnekkere. Egen proffpakke som vi gjerne presenterer for deg!

Under DS-dagene kan du også oppleve og å bli servert spennende småretter av Thomas Moen; kreativ kokk, importør av japanske råvarer som fersk wasabi og eldgammal soya, tidligere restauranteur, og generell spilloppmaker av rang.
Som om ikke det var nok, kan du både se det nyeste og oppleve mat tilberedt på benkeventilatorer fra innovatøren Bora!
I tillegg får du gjerne noe godt i glasset. Så det er all mulig grunn til å legge Fresh Interiør inn som et av stoppestedene dine på fredag/lørdag!