Tibrokök

Tibrokök tärna 19
Tibrokök tärna 26
Tibrokök crona 2
Tibrokök crona 1
Tibrokök tärna 9
Tibrokök tärna 11
Tibrokök ängö 1
Tibrokök ängö 6

Klassisk kjøkken du ikke finner overalt!

Det er vårt løfte til deg som er opptatt av det nyeste og mest solide innenfor klassiske kjøkkenløsninger. Men som en sulten innovatør, bør du svinge innom oss i Fresh Interiør, Drammensveien 127 på Skøyen – trolig Oslos fresheste kjøkkenforretning! At det er en rivende utvikling også innenfor den klassiske stilen, er Tibrokök et bevis på! Og kvaliteten? Svensk på sitt beste.
Tibrokök finner du presentert sammen med baderomsmøbler, garderober og vasker som også er rå og eksklusive. Store utstillinger!
Profesjonelle interiørarkitekter og -designere. Egne montører som også er møbelsnekkere. Egen proffpakke som vi gjerne presenterer for deg!

Under DS-dagene kan du også oppleve og å bli servert spennende småretter av Thomas Moen; kreativ kokk, importør av japanske råvarer som fersk wasabi og eldgammal soya, tidligere restauranteur, og generell spilloppmaker av rang. Han kokkelerer selvfølgelig på hvitevarer fra Gaggenau!
Som om ikke det var nok, kan du både se det nyeste og oppleve mat tilberedt på benkeventilatorer fra innovatøren Bora!

I tillegg får du gjerne noe godt i glasset. Så det er all mulig grunn til å legge Fresh Interiør inn som et av stoppestedene dine på fredag/lørdag!