Gaggenau

4 PHS32 C 1 high res preview
4 PHS11 C 3 high res preview
BM451 CM450 BS450 1 1
2923 8103 EDIT master
GG GL PHS D 400 Dishwasher 4 PHS56 D us high res preview

Forskjellen heter Gaggenau

Gaggenau produserer høykvalitets husholdningsapparater og er anerkjent som en innovasjonsleder innenfor design og teknologi «Made in Germany». Vår historie går tilbake til 1683 og har revolusjonert det private kjøkkenet med sine internasjonalt premierte produkter, om og om igjen.

Gaggenaus suksess bygger på teknologisk innovasjon og et tydelig designspråk i kombinasjon med høy funksjonalitet. Gaggenau har vært et datterselskap av BSH Home Appliances i München siden 1995 og er i dag representert i mer enn 50 land med 25 «Flagship Showroom» i de største byene i verden. I Oslo åpner et nytt Gaggenau showroom under vinteren 2023-2024. Du finner Gaggenau hos nøye utvalgte samarbeidspartnere innenfor kjøkkenbransjen, som lever opp til høyt stilte krav på tilpasning og individualisering av kjøkkener og interiører.

På Designers Saturday 2023 har vi gleden av å samarbeide med Hamran. Våre kokker vil friste med spennende smaksprøver.

Bland våre nyheter finner du bl.a. de eksklusive koketoppene i Vario 400-serien, som nå tilbyr en spennende ekstra mulighet for individualisering med valg av ulike farger/materialer på bryterne. I tillegg utvides sortimentet av koketopper med innebygget ventilasjon med en variant på 80 cm bredde, kombinert med samme Vario-brytere (som oven). Flere nyheter, og bilder, finner du i vår presselounge, eller gjennom å kontakte Magnus Falk, nordisk markedssjef:

www.gaggenau.com/press