Heymat AS

Zen beige Heymat Kristinefivemelvær Kirstenvisdal sofiebrovold 02 kopi
Zen beige Heymat Kristinefivemelvær Kirstenvisdal sofiebrovold 03 kopi
Zen beige Heymat Kristinefivemelvær Kirstenvisdal sofiebrovold 05 kopi
Zen beige Heymat Kristinefivemelvær Kirstenvisdal sofiebrovold 06 kopi

I Heymat er vi stadig på jakt etter nye, innovative og bærekraftige løsninger – noe Heymat entrésystem er et godt eksempel på. Med utgangspunkt i den prisbelønte matten vår «Sand», har vi nå utviklet en ny og fleksibel løsning for entré.

Enten det er et sted å bo, jobbe eller leke på; hvordan en plass føles, fungerer og flyter handler om mer enn bare hvordan det ser ut. Spesielt designet for større områder med høy trafikk, er Heymat entrésystem laget med praktisk bruk og formål i tankene.

I Zen har det elegante Sand-mønsteret blitt omformet til tre forskjellige fliser som kan kombineres på uendelig mange måter for å skape et unikt mønster i tilpassede størrelser. Kombinasjonen av kvalitet, fleksibilitet og design ble høyt vurdert av juryen i Red Dot Award, som i ekstrem hard konkurranse har utpekt Zen som vinner i kategorien «Product Design 2023».

Takket være den teksturerte tredimensjonale overflaten gir de en unik skrape- og absorpsjonseffekt, slik at gjørme og fuktighet kan renne av, samtidig som smuss og sand låses inn i teksturen, noe som holder gulvoverflaten ren og tørr.

Zen er laget av høykvalitets 100% resirkulert plast (PET) og har en sklisikker gummibakside som gjør installasjon og vedlikehold enkelt. De absorberer også lyd og skadelige luftbårne partikler, og bidrar til å gjøre ethvert bygg til et lykkeligere og sunnere sted å være.