+kouple

Signs 07
Ko2
Ko5
Ko3
Ko4
Kate 01
Postcards4
9

Stoppested

Showroom

Euklides

Drammensveien 130 C14

+kouple er et familieeid belysningsmerke og en av de ledende aktørene som har bidratt til å forme den originale objektdesignindustrien i Ukraina.

Grunnleggerne Dan Vakhrameyev og Kateryna Vakhrameyeva, som også er et ektepar, etablerte selskapet i 2014 og bygde det på prinsippene om rene og minimalistiske linjer, samt former for objektene. Forenkling og enhet er de grunnleggende elementene som preger +kouples designspråk.

Sammen står vi, sammen kjemper vi, og sammen vinner vi.

Vår deltakelse i dette betydningsfulle arrangementet, Designer’s Saturday, og vår evne til å fortsette driften av merket vårt i dag, er utelukkende takket være den daglige heltemodige innsatsen til våre modigste ukrainske forsvarere. De ofrer sine liv uten å nøle i kampen for frihet. Ukrainas seier vil gi ekstra drivkraft til demokratiske bevegelser over hele verden og vil vise at demokratiet fortjener å bli forsvart.

Ord alene er utilstrekkelige til å uttrykke vår dypeste takknemlighet til Euklides Showroom, DESIGNERS’ SATURDAY-teamet og NUCC - Norsk-ukrainsk handelskammer. Disse aktørene har gitt oss betydelig hjelp og støtte, og har gjort det mulig for oss å være til stede her i Oslo, spesielt i disse ekstremt utfordrende tidene for Ukraina.

pluskouple.com

Instagram

Linkedin