Poliform

Garderobe
Kjøkken
21 11 29 OMAR POLIFORM PIVOT 01 072 RID
21 11 29 OMAR POLIFORM PIVOT 05 322 RID
BRERA 2023 2
BRERA 2023 3
BRERA 2023 4
9

Stoppested

Showroom

Expo Nova

Verkstedveien 1, 0277 Oslo

Poliform er i dag ledende innen internasjonal design og er kjent for sine elegante innredninger. I porteføljen til Poliform finner vi tidløs design kombinert med en utsøkt materialpalett og funksjonelle løsninger, med en høy grad av skreddersøm.

Med ledende designere som Jean-Marie Massaud og Emmanuel Gallina har Poliform Europas mest komplette sortiment til hjem, kontor, hotell/restaurant og eksklusive boligprosjekter.

Siden italienske Poliform ble etablert i 1942, har det utviklet seg fra å være en håndtverksbedrift til å bli en av verdens ledende produsenter av møbler og systeminnredninger. Poliform har en visjon som baseres på søken etter en enestående kvalitet ved å kontinuerlig oppdatere kolleksjonen i tråd med dagens livsstilstrender.

Poliform er familieeid og drives nå av tredje generasjon, er til stede i over sytti land men har sine røtter godt plantet der det hele begynte – i Brianza utenfor Milano. Her ligger også all produksjon, slik at verdiene og tradisjonene blir godt ivaretatt.

Expo Nova har forhandlet Poliforms møbler, kjøkken og garderober siden 1993 og er varemerkets ledende forhandler i Skandinavia. Siden 2015 har vi hatt egen Poliform Flagship Store i Drammensveien 134 i Oslo.

Se mer på Poliform sin hjemmeside.

Følg Expo Nova på Instagram og Facebook.