Tarkett AS

IN HP NO Doga 002
1

Stoppested

Showroom

DOGA

Hausmanns gate 16

For årets utstilling har Tarkett inngått samarbeid med Note (designstudio). Utstillingen designes for å tøye grenser med tekstile materialer, og vise frem unike egenskaper. Ved å bringe tepper nærmere de besøkende, og oppmuntre til taktile opplevelser, tar Tarkett sikte på å skape et uventet og oppslukende møte med materialet. Målet med årets utstilling vil være å vekke nysgjerrighet, og inspirere til nye måter å tenke bruk av materialer på.

Tarkett er en verdensledende produsent av innovative gulvløsninger, med over 140 års historie. Virksomheten tilbyr gulv- og veggmateriale for private hjem, samt design- og funksjonsløsninger for offentlige miljøer til kunder i mer enn 100 land. Tarkett selger 1,3 millioner kvadratmeter gulv hver dag og jobber derfor langsiktig og strategisk for å redusere råvareuttak, og er forpliktet til å kjempe for klimapåvirkning og redusert karbonfotavtrykk gjennom sirkulær økonomi.

Tarketts innovasjonsarbeid omkring bærekraft, sirkularitet og design har inspirert arkitekter og interiørarkitekter til å benytte gulvmaterialer som designelement i tradisjonelle og offentlige miljøer, så vel som i designsterke innredningsprosjekter innen butikk-konsepter, private hjem og høyprofilerte kontorer i en årrekke.

Les mer på www.tarkett.no