Tarkett AS

Tarkett DS2023 02

Tarketts utstilling under Designers Saturday i Oslo heter UPLIFT, og er et konsept fra Tarkett og Note (design studio) som handler om inspirerende bruk og gjenbruk av Tarketts sirkulære materialer. UPLIFT består av komponenter laget av tekstil og tre, som enkelt kan settes sammen til ulike design-installasjoner avhengig av kontekst. På årets Designers Saturday på DOGA, viser Tarkett og Note frem en installasjon laget med en industriell form, og et berøringsvennlig preg.

Tarkett er en verdensledende produsent av innovative gulvløsninger, med over 140 års historie. Virksomheten tilbyr gulv- og veggmateriale for private hjem, samt design- og funksjonsløsninger for offentlige miljøer til kunder i mer enn 100 land. Tarkett selger 1,3 millioner kvadratmeter gulv hver dag og jobber derfor langsiktig og strategisk for å redusere råvareuttak, og er forpliktet til å kjempe for klimapåvirkning og redusert karbonfotavtrykk gjennom sirkulær økonomi.

Tarketts innovasjonsarbeid omkring bærekraft, sirkularitet og design har inspirert arkitekter og interiørarkitekter til å benytte gulvmaterialer som designelement i tradisjonelle og offentlige miljøer, så vel som i designsterke innredningsprosjekter innen butikk-konsepter, private hjem og høyprofilerte kontorer i en årrekke.

Les mer på www.tarkett.no