DS Awards Best Interior

IMG 2860

TEMA 2023 - COLLABORATE

Tema for årets Designers' Saturday er Collaborate. Ved å samle norsk design- og interiørbransje er Designersʼ Saturday i seg selv en viktig tilrettelegger for nye samarbeid. Sett i lys av tiden vi lever i, i en verden full av uro og steile fronter er det ekstra viktig å vise verdien av fellesskap på alle måter vi kan.

Med Collaborate som årets tema ønsker vi å se prosjekter som kan gjenspille og knytte tematikken opp til romlige virkemidler, løsninger, prosess eller design. Designers´ Saturday Best Interior setter søkerlyset på interiørarkitektens fagkompetanse og viktige rolle for funksjon og fleksibilitet, der bærekraftige og lønnsomme løsninger fra et brukerorientert ståsted er sentralt i planleggingen av prosjekter. Årets utgave er den 10. i rekken og er èn av svært få priser til utøvende i faget interiørarkitektur – både her hjemme og internasjonalt.

En internasjonal jury vurderer bidragene hvor de nominerte vil bli utstilt på Oslo Event Hub under Designersʼ Saturday 2023. Offentliggjøringen av konkurranseresultatene og prisoverrekkelser skjer under lørdagens bransjefest «Saturday Night Party» på Telegrafen i Oslo, 9. september, hvor juryen vil utpeke vinneren av de nominerte.

Bo Bedre er vår samarbeidspartner på Best Interior 2023. Bo Bedre fremmer god design og gode interiørløsninger og vil bidra til å sette ekstra fokus på både konkurransen og vinnerne.

HVEM KAN DELTA?

Prisen tildeles prosjektansvarlig interiørarkitekt med eventuelt team i prosjekter hvor interiørarkitekt og oppdragsgiver i samarbeid har utviklet et nyskapende resultat med hensyn til estetisk uttrykk, funksjonalitet samt holdbare og varige løsninger. Prisen Best Interior 2023 er en åpen nasjonal konkurranse for utøvere med 3-årig høyskoleutdannelse eller tilsvarende faglig bakgrunn. Hver utøver kan delta med inntil 3 ferdigstilte innredningsprosjekt innenfor bolig, offentlig bygg, undervisningsbygg, serveringssteder, hotell, kontor, helsebygg, kulturbygg og retail utført på oppdrag fra kunde i perioden september 2021 til juni 2023.

INNLEVERINGSFRIST: 15. Juni 2023

Send utstillingsforsalg med konsept, bilder og bio i én pdf (max 5Mb) til [email protected]
Merk emnefeltet i mailen Best Interior 2023

HVA ER DESIGNERS´ SATURDAY ACADEMY?

Designersʼ Saturday Academy ble etablert i 2019 og skjer i samarbeid med de seks viktigste norske designutdanningene med støtte fra Kulturetaten. I 2023 foregår aktivitetene i Oslo Event Hub. Ideen er å samle fremtidsrettede prosjekter, nyutvikling i bransjen og de aktuelle debattene under ett tak.

Designersʼ Saturday Awards består av kategoriene Best Talents og Best Interior. Prosjektene vurderes og juryeres av en uavhengig jury og offentliggjøringen av konkurranseresultatene og prisoverrekkelser skjer under Saturday Night Party lørdag 9. september.

KONTAKTPERSON:

Heidi Lie, prosjektleder DS
Tlf: 918 08 280
Mail: [email protected]