HEWI Nordic ApS

F24798 L

HEWI er spesialist på produkter til baderommet som har en Universal Design. Vi produserer tilbehør og tilgjengelighetsprodukter (barrierefrie) tilpasset et hvert segment og livssituasjon.

Siden stiftelsen i 1929 har HEWI utviklet seg til å bli en systemleverandør for helhetlige løsninger innen beslag, sanitærutstyr og tilgjengelighetsprodukter. Denne utviklingen har vært helt organisk ettersom samfunnet har og fortsetter å endre seg, og med den, kravene til arkitektur og produktdesign.

Ved å følge de grunnleggende prinsippene for universell utforming og en bærekraftig, helhetlig designfilosofi, har HEWI fokusert på de individuelle behovene til mennesker i mer enn 90 år.

Vi setter en stor ære i vår tiår med erfaring, konstant innovasjon, vår dyptgående forståelse av form, farger og materialer, samt upåklagelig produktutvikling, som alltid har holdt folks krav i tankene. Det er dette som har gjort HEWI ikke bare til markedsleder innen tilgjengelighetsprodukter, men til den anerkjente eksperten på systemdesign.