Kjaer + Loege

Til DS
2

Stoppested

Showroom

House of Krohn

7, Thorvald Meyers gate, Ila, Sagene, Oslo, 0555, Norge

Kjaer + Loege designer interiørvennlige brytere, dimmere og stikkontakter i naturlige og levende materialer, som eik og betong.

Kjaer + Loege vil redefinere rollen til elektronikken som omgir oss. Vår drivkraft er design, men alltid med utgangspunkt i kvalitetsikret smart-teknologi som følger markedets krav og utvikling.

Lysbrytere, dimmere og stikkontakter er fast inventar i omgivelsene våre og vi ser, berører og bruker dem kontinuerlig. Vårt ønske er derfor å utvide rollen til elektronikken og gjøre den til et naturlig bidrag til helhetsuttrykket i interiørarkitekturen.

Ved hjelp av skulpturelt design og levende materialer skal vi løfte den estetiske og taktile opplevelsen av den integrerte elektronikken i rommet.

Vi introduserer med dette vår nye kategori, interiørelektronikk. Vi ønsker å sikre flere valgmuligheter som kan tilpasses ulike personlige stiler og uttrykk, uten å måtte kompromisse på funksjonalitet og teknologi.

Nødvendige elementer som lysbrytere, dimmere og stikkontakter skal bidra til å skape en personlighet og identitet i rommet.