SieMatic

210826 Sie Matic SLX PURE
01 Sie Matic SLX PURE
SM SLX PRODUCT 05 CMYK hochgerechnet
SM SLX PRODUCT 07 CMYK hochgerechnet
SM SLX PRODUCT 08 4k
SM SLX PRODUCT 13 4k

There are kitchens, and then there's SieMatic

En detalj, et hjørne, av SLX Pure kjøkkenmøbel. Signert SieMatic, selvfølgelig.
SieMatics design og kvalitet har vært unik siden 1929. Ned til hver minste detalj. Slik vil det fortsatt være. There are kitchens, and then there’s SieMatic. Så enkelt.

Så er det sluttresultatet som teller. Hva hjelper det med de fineste kjøkkenmøbler om monteringen svikter? Vi har fem egne montører som alle er møbelsnekkere og som kjenner SieMatics mange og viktige detaljer godt. Det garanterer for det endelige resultatet!

Vil du se mer av SLX Pure eller oppleve andre deler av SieMatics fantastiske verden, bør du besøke oss i Bygdøy allé 54 nå. Showrommet er totalt oppuset til DS-dagene, og er oppdatert med det nyeste nye fra SieMatic. Under Designers’ Saturday er eksportdirektøren fra SieMatic, Tobias, Holzhauer, dessuten til stede. Skal du bli oppdatert, er det bare å komme. Så enkelt.
Men for all del: Foretrekker du en privat visning, er det bare å ringe oss på 22 12 06 16 eller sende noen ord til [email protected]. Så enkelt.

Men det er flere gode grunner til å besøke oss disse dagene:

Kokken Vladimir Pak fra Omakase, er tildelt gullmedaljen i Word Sushi Cup og er en av de mest innflytelsesrike sushikokkene i verden. Han vil servere småretter og sushi verdensklasse. Og maten vil han tilberede må det neste av utstyr fra Gaggenau!
I tillegg stiller Gaggenau opp med en sommelier fra vingrossisten Fondberg.
Som om ikke det var nok, kan du både se det nyeste og oppleve mat tilberedt på benkeventilatorer fra innovatøren Bora!

På fredag må du komme deg til SieMatic - rett ved Frogner kirke - på egenhånd.
På lørdag kan du ta en av DS-bussene til holdeplass nr. 8 (Frogner kirke). Da er du kun 50 meter fra oss!