SieMatic kjøkken

Mondial 00089
Mondial 00062 1280x0 srcset
210826 Sie Matic SLX PURE
01 Sie Matic SLX PURE
SM SLX PRODUCT 05 CMYK hochgerechnet
SM SLX PRODUCT 07 CMYK hochgerechnet
SM SLX PRODUCT 08 4k
SM SLX PRODUCT 13 4k
Mondial 00090
Image29 1 1280x0 srcset

There are kitchens, and then there's SieMatic

German Design Award

SieMatics showroom i Bygdøy allé 54 har mottatt prisen for "Excellent Architecture/Retail Architecture" i den internasjonalt anerkjente designkonkurransen German Design Award 2023. Noe slik har aldri tidligere skjedd i Norge!
Bare dette er en god grunn til å ta turen innom oss...

Også SieMatic som kjøkkenutvikler og -produsent kan vise til en rekke priser. Ja, SieMatics design og kvalitet har vært unik siden 1929. Ned til hver minste detalj. Slik vil det fortsatt være. There are kitchens, and then there’s SieMatic. Så enkelt.

Et eksempel på det unike ved SieMatic er Pure SLX-serien. Kom og opplev designen, detaljene, fargene, materialene.

Under Designers’ Saturday er eksportdirektøren fra SieMatic, Tobias Holzhauer, til stede. Skal du bli oppdatert på trendene innenfor kjøkken, bør du komme og lytte til hva som skjer hos SieMatic.

Men for all del: Foretrekker du en privat visning, er det bare å ringe oss på 22 12 06 16 eller sende noen ord til [email protected]. Så enkelt.

Men det er flere gode grunner til å besøke oss disse dagene:


Nytt garderobe-brand i Norge

Endelig skjer det noe nytt og unikt på garderobefronten - og det er i Bygdøy allé 54 det skjer: Under Designers' Saturday 2023 lanseres garderobeløsninger fra italienske Caccaro i det norske markedet (se caccaro.com)!
I rappresentanti di Caccaro sono cordialmente presenti!

Gagganau - innovatøren innenfor hvitevarer

SieMatic matcher Gaggenau – eller var det motsatt? Uansett bør du holde deg oppdatert. Da kommer du ikke utenom Gaggenau.

Noe godt på tallerkenen

Det skal også være hyggelig å kunne møtes for å bli kjent med den nye innovatøren innenfor garderober i Norge; Caccaro. Og selvfølgelig alt det andre du finner i SieMatics showroom. Da hører det med noe godt å bite i for våre gjester.

Noe godt i glasset

Godt drikke hører også med i hyggelig lag.
Trenger du flere grunner til å komme? Her har du én: Du vil møte hyggelige mennesker - inkludert SieMatics interiørdesignere!

Bygdøy allé 54 er stedet

Fredag må du komme deg til SieMatic på egenhånd - vi holder til rett ved Frogner kirke og Bølgen & Moi Gimle.
Lørdag kan du ta en av DS-bussene til holdeplass nr. 8 (Olav Kyrres plass) og gå de siste meterne opp til Bygdøy allé 54.

Velkommen til nye opplevelser!