WALL-IT

Sammen skaper vi fremtidens vegger
HUB WALL IT
Tre spill Gren
Spesialdesignet mosevegg til DNT
LAB WALL IT

WALL-IT er en norsk familiebedrift som tilbyr bærekraftige akustikkløsninger i naturmaterialer og resirkulerte materialer. Vi er et livlig og sanselig alternativ til vegger, himlinger, møbler og gulv.

Sammen skaper vi fremtidens vegger

Med vår forretningsidè, sammen skaper vi fremtidens vegger, inviterer vi deg som arkitekt, interiørarkitekt, interiørdesigner og utbygger med på å utvikle spennende løsninger.

WALL-IT tilbyr sanselige og taktile produkter som demper uønsket sjenerende støy. Naturproduktene våre setter farge på tilværelsen, gir en beroligende effekt og inviterer naturen inn i interiøret på en elegant måte.

Skreddersydde og unike løsninger

For oss er det viktig at du skal kunne velge i flere farger, uttrykk, materialer og taktilitet. Vi har et eget verksted, rett over gårdsplassen for showroomet, som gjør at du kan få skreddersydde løsninger. Her kan du få fremstilt akustiske møbler, skillevegger, blomsterkasser, akustikkpanel etc. etter ditt design.

Bekle ditt neste prosjekt med WALL-IT

Vi har hentet inspirasjon fra tekstilindustrien og presenterer våre løsninger som en kolleksjon. Det gjør at du enklere skal kunne mikse og matche ulike produkttyper og materialer etter ditt behov. Alle våre produkter er laget av naturmaterialer, resirkulert material eller en kombinasjon av disse. Her er noen av våre merkenavn:

Kork: [kå`rka]
Tre: Tre-spill
Reinlav: Moss of Norway
Kokoksnøtt: COCO
Filt: tek:STILLE
Naturtapet: Organoid
Resirkulert tekstil : Rezign

Velkommen til stoppested 10

På Designers' Saturday vil vi presentere flere nyheter innen akustikk, vegg, gulv, himling og møbler. Ta turen innom oss og få servert forfriskninger i baren. Vi har et nytt tappetårn, shuffleboard og bartender for anledningen.

Vi sees på HUB WALL-IT!