Nytt showroom stoppested 9

Skjermbilde 2023 09 04 kl 22 04 54

Studio Thune er klare for besøk under Designers´ Saturday, med elleve spennende brands og nye lokaler de ser frem til å presentere for et bredt publikum på stoppested 9.

– Kan dere fortelle litt om konseptet bak nye Studio Thune?

– Skøyen er Oslos viktigste design destinasjon og vi har et felles ønske om å skape noe unikt her i Studio Thune. Vi har sterke merkevarer som knytter oss sammen. ICArt er en viktig samarbeidspartner som åpner galleri med kaffe-/vinbar vegg-i-vegg i løpet av høsten og på nyåret kommer vi til å ha torsdagsbar i lokalet på baksiden av bygget. Vi ønsker tettere samarbeid på tvers av brands og bransjer og ønsker at Studio Thune skal bli forbundet med et showroom som er tilgjengelig og alle er velkomne.

– Hvordan har dere gått frem for å velge produsenter og produkter til showroomet?

– Pål fra Fogia har lenge lett etter det perfekte showroom. Han har mangedoblet omsetningen til Fogia de siste årene uten showroom, så da han fikk høre om de ledige lokalene på Skøyen var det bare å slå til. Han ville gjerne ha med seg sterke merkevarer som kunne gi gode synergier. Det var via naboen til designer Andreas Engesvik, Gry Johannessen fra ferm LIVING, at Pål og Gry møttes og begynte å snakke om et felles showroom. Pål hadde akkurat signert leieavtale med Studio Thune og han trengte flere brands til å bli med. Johannessen delte showroom med Christina Ringstad Eide i Dare to Deco i Pilestredet og ville gjerne ha med henne videre, og da ble det sånn. Så litt tilfeldig hvordan Studio Thune ble til. I tillegg har italienske Arper et stort showroom i samme lokale, så vi er sterkt team med internasjonale brands.

– Hva er visjonen deres for showroomet, og hva håper dere at besøkende tar med seg etter å ha besøkt Studio Thune?

– Vi er så heldige å ha tilgang til en bar og en scene som blir bygget i et lokale på baksiden av Studio Thune, så fra nyåret vil vi arrangere en del events her. Vi vil legge vekt på faglige events, alt fra designspirer til tungvektere i bransjen er velkommen til oss. Også internasjonale. Det er ICArt som står bak torsdagsbaren, så vi håper at så mange som mulig vil komme innom når denne åpner i begynnelsen av 2024.

– Er det noe spesielt dere ser frem til under årets Designers’ Saturday?

– Vi gleder oss generelt veldig til Designers´ Saturday og ser selvfølgelig frem til å få mulighet til å åpne dørene til et helt nytt showroom, i ny kontekst, sammen med resten av gjengen i Drammensveien 130, B 11. Vi hører rykter om tidenes Designers´ Saturday både når det kommer til antall påmeldte, events og utstillinger, så vi gleder oss ekstra mye til å ta imot alle nye og gamle samarbeidspartnere til vårt nye kontor og showroom. Vi skal også arrangere middager og events utover høsten med ulike aktører, så vi gleder oss til en travel sesong. Følg med!

Disse merkene er representert i Studio Thune:

Fogia

Nuura Lighting

ferm LIVING

Arper

ICArt

Louise Roe

Please Wait to be Seated

Friends & Founders

Kajsa Cramer

Fine Little Day

Oi Soi Oi