Kvadrat AS

I Steelcut Collection 2223 1014 2 HIGH SRGB JPEG
Industry reference Hem Hunk Lounge Chair Phlox 0743 Kvadrat Raf Simons Technicolour Flock 0125 Kvadrat 2023 Photo by Benjamin Lund LOW SRGB JPEG
Multiply Keyvisuals Sketches Fil a Fil B Portrait LOW SRGB JPEG
Industry reference Hem Hunk Lounge Chair Sisu 0105 Technicolour Field 0695 Kvadrat 2023 Photo by Benjamin Lund 3 LOW SRGB JPEG
Multiply Keyvisuals Sketches Twirl Portrait LOW SRGB JPEG
Salone del Mobile 2023 Sahco April2023 2 LOW SRGB JPEG
2

Stoppested

Showroom

Blender Agency

7, Thorvald Meyers gate, Ila, Sagene, Oslo, 0555, Norge

Kvadrat er en leder innen designinnovasjon, og produserer moderne kvalitetstekstiler og tekstilrelaterte produkter for arkitekter, designere og private forbrukere over hele verden.

Kvadrat ble etablert i Danmark i 1968 og har dype røtter i Skandinavias verdensberømte designtradisjon.

Våre produkter gjenspeiler vår forpliktelse til farger, kvalitet, enkelhet og innovasjon. Vi presser konsekvent de estetiske, teknologiske og funksjonelle egenskapene til tekstiler. Ved å gjøre dette samarbeider vi med ledende designere, arkitekter og kunstnere, inkludert: Patricia Urquiola, Ronan og Erwan Bouroullec, Margrethe Odgaard, Alfredo Häberli, Doshi Levien, Giulio Ridolfo, Peter Saville, Pipilotti Rist, Thomas Demand og Olafur Eliasson.

Hos Kvadrat flytter vi grensene for høykvalitets tekstiler gjennom design og innovasjon.

For alle våre merker streber vi etter å utvikle produkter av høy kvalitet som beriker folks liv.

Som en av de første tekstilbedriftene i Skandinavia som ble validert av SBTi, forplikter vi oss til å fremme en effektfull endring i vår bransje ved å ta konkrete klimatiltak. Vi mener å ha validert vårt vitenskapelige mål på kort sikt er det første klare og viktige skrittet mot ambisjonene våre om å bli net-zero i 2040.

Vi er pionerer, alltid i bevegelse og åpne for design og samarbeid. Vår tilnærming til produktutvikling er definert av samarbeid, nysgjerrighet, kunnskapsdeling, ansvar og omtanke for miljøet.

Vårt tette samarbeid med verdens beste kunstnere, designere, arkitekter og våre produksjonspartnere, gjør oss i stand til å flytte grensene for tekstildesign og innovasjon. Vi utforsker kontinuerlig nye ideer for bruk av materialer og teknikker i design og produksjon.

Vi setter farger like høyt som vi verdsetter samarbeid. Som gjenspeiler dette oppdaterer vi kontinuerlig vår tilnærming til fargedesign, og prøver alltid å lede an på dette feltet.

Store deler av våre møbelstoffer blir produsert i Norge, blant annet hos Kvadrat Innvik i Stryn kommune.