Object Carpet x Polyflor Nordic

1679918433985
Fragmented hj 2
Fragmented hj 1
Fragmented hj 14
NEOO Loop EN
DS collab hj 19
DS collab hj 9
Collab 003

Polyflor Nordic er stolte av å være en del av Designers Saturday Collab 2023. Den norske designeren Stine Aas har dypdykket inn i arkitekten Sverre Fehns verden i arbeidet med å designe et helt nytt teppe for Object Carpet x Polyflor.

Polyflor er en stor produsent av kommersielle gulvbelegg som representert over hele verden. Polyflor Nordic har sitt hovedkontor og lager på Kjelsås i Oslo, vi har et landsdekkende salgsapparat og en ledende posisjon i det norske gulvmarkedet.
Vi streber hele tiden etter å forbedre prosesser og produkter for å reflektere de skriftende kravene i markedet. Vår visjon er å redusere karbonutslipp på tvers av alle operasjoner og fortsette ansvarlig innkjøp og resirkulering

Object Carpet en tysk anerkjent teppeprodusent med høyt fokus på miljø. Bærekraftig, ansvarlighet og fremtidsrettet.
NEOO by OBJECT CARPET baner vei for en grønn fremtid og har blitt tildelt Green Product Award 2023 i kategorien "Workspace".

Stine Aas har en MA i rom- og møbeldesign fra Kunst- og designhøgskolen i Bergen, og lager produkter og møbler som blander karakter og enkelhet. Arbeidene hennes er inspirert av det dagligdagse samspillet mellom mennesker og objektene rundt dem, og hun kombinerer typisk det visuelle, taktile og funksjonelle i designet.