En prat med en utstiller: LK Hjelle

Skjermbilde 2023 08 14 kl 15 35 36

Møbelprodusenten LK Hjelle er for Designers´ Saturday-veteran å regne, og lanserer flere produktnyheter under eventet i september.

- Hvorfor ønsker dere å delta på Designers’ Saturday?

- DS er den største happeningen i Norge i vår bransje så det er viktig for oss å delta for å kunne vise frem nye produkter fysisk til et stort publikum fra hele landet.

- Hva er det beste med DS for dere som utstillere?

- Eksponeringen, relasjonsbyggingen og felleskapet. Bussruten gjør at besøkende enkelt kan komme seg rundt og få med seg veldig mye på kort tid.

- Hvorfor er DS viktig for dere og generelt for bransjen?

- Det er veldig viktig at vi har et samlingspunkt som dette i bransjen da det ikke er så mange av de. Vi har så mye flott norsk design og det fortjener en møteplass som dette.

- Hva betyr årets tema «Collaborate» for dere?

- For oss er samarbeid mye av kjernen i bedriften vår. Kanskje mest av alt samarbeidet med våre underleverandører. Vi har en hyper-lokal produksjon og alle våre underleverandører ligger innenfor en radius på 90 km fra fabrikken vår i Sykkylven. Og ikke minst samarbeidet med designere, butikkene, arkitektene og kundene våre.

- Hva ser dere mest frem til for DS 2023?

- Å møte alle de flinke og fine folka i bransjen! Og så gleder vi oss til å vise frem nyhetene våre og høre tilbakemeldingene.

LK Hjelle holder til på stoppested 14 - Oslo Event Hub. Se øvrig liste over utstillere her og klikk her for påmelding til årets Designers´ Saturday.

Skjermbilde 2023 08 13 kl 23 35 12